lauantai 14. syyskuuta 2013

Yöpöydänlyhty

Hejsan!
Herättelen blogia henkiin pitkästä aikaa!

Viimeset pari vuotta ei oo tosiaankaan ollu hiljaiseloo, elämä on vipeltäny eteenpäin, mutta oon ollu liian laiska kirjottamaan siitä. Tällä hetkellä opiskelen viimestä vuottani JAMK:issa ja keväällä olis tarkotus valmistua vestonomiks. Nyt työn alla on oppari, ja keväällä on vuorossa harkka.

Oikeestaan syy siihen, miks kirjotan blogiani just nyt, kahden vuoden tauon jälkeen, on että sain tänne vihdoin jotain näytettävää! Oon vähän jahkailija kaikkien omien projektieni kanssa, mutta tänään tein yhestä suunnitelmasta totta.


Se on vähän erilainen yöpöydänlamppu, pikemminkin yöpöydänlyhty. Oon mettästäny sopivaa lyhtyä makkariin jo loppukesällä. Tänään sit käytiin miehekkeen kanssa Jyväskylän Minimanissa, sillä muistot ekalta Jyväskylävuodelta kerto, että sieltä löyty ihania lyhtyjä. Ja valinnanvaikeus meinas iskee tälläkin kertaa.

Lyhtyyn on pujoteltu valosarja, jota on vähän koukittu ylöspäin, kohti lyhdyn kattoo, jotta se valaisis mahdollisimman paljon.


Pidän siitä, miltä valosarja näyttää lyhdyn sisällä, ihan kuin lyhty olisi täynnä pieniä keijuja. Alkuperäinen suunnitelmanihan oli, että hankkisin lyhdyn värillisillä valoilla, tai sitten ainakin värillisen valosarjan, mutta ideointi kaupassa vei mennessään. Osin siksikin, ettei lyhdyissä ollut värillisiä laseja ja valosarjojen poikkeavin väri oli punainen.

Josko intoutuisin pitämään tätä blogia vähän enemmänkin (ellen saa opparinkirjottamisesta kramppia). Nyt syksyllä ainakin ideoita projekteihin tuntuu olevan kuin sieniä sateella. Ja osa niistä jopa valmistuukin! Jahka saan otettua kuvat valmistuneista farkuista, voisin postata ne tänne ^^

Valoisaa ja maagista syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti