lauantai 18. tammikuuta 2014

Ikuisuusprojekteja vuodelle 2014: Puikkopussit

Vuoden 2014 päätin pyhittää ikuisuusprojektien loppuuntekemiselle. Ja niitä onkin listattu päiväkirjaan pitkä lista. Mulla on paha tapa suunnitella paljon ja tehdä vähän. Esimerkiksi nyt vihdoin aloitettu magneettinen muistitaulu viitisen vuotta vain ideana päässä ja magneettimaalina hyllyllä. Mutta siitä lisää sitten kun se valmistuu (ja toivottavasti valmistuukin tän vuoden puolella).

Tänkertainen projekti valmistu turhautumisen siivittämänä. Nurkkiin on tullut hamstrattua puikkoja jo monta vuotta, ja niillä ei ole ollut mitään järkevää saati nättiä paikkaa. Lähinnä nököttäneet lasipullossa, jonka kaula alkoi käydä hiukka ahtaaksi.

Niinpä kaivoin näteimmät ja tykyimmät jämäkankaat eli Finlaysonin Kotona-kankaan ja Forssasta ostamani ihanan Lontoon kartta-kankaan. Vuoriksi tuli väreihin sopivat yksiväriset kankaat, toiseen farkkua ja toiseen jotain satunnaista jämää.

Tein siis toisen pussukan sukkapuikoille ja toisen pyöröpuikoille ja niiden oheissälälle.

Sukkapuikkopussi sai kankaakseen karttan.


Keskellä oleva musta suikale on velcroa. Sisältä pussi näyttää tältä. Oikeassa nurkassa myös velcroa pieni pätkä, jotta pussin saa kääräistyä kiinni. Pussi on huoliteltu reunoilta vinokaitaleella. Puikkotaskujen reunassa on kuminauhaa, siksi pussi vähän kenottaa. Puikot pysyvät paremmin taskuissaan.Ja nääääin menee kartta pakettiin. Avokille kiitos hyvästä sulkemisideasta velcrolla.Pyöröpuikoille tehty pussukka olikin vähän erilainen toteutukseltaan. Koska pyöröpuikoilla on paljon oheissälää (kaapelit yms.), päätin tehdä tähän pussukkaan vetoketjullisen taskun.


Tasku on tuossa vasemmalla. Ehkä olisi voinut jonkun kivamman printin kohdistaa tuohon, mutta puikkomitta ja kaverit asuvat nyt makuuhuoneessa :D Tässäkin pussukassa kuminauha kurtistaa pussia kasaan, mutta eipä tuo haitanne.

Toiselta puolelta. Tämäkin pussi on reunustettu vinokaitaleella. Sulkusysteeminä on kaksi suurta nepparia.Pussukka näyttää varsin nohevalta kiinnikäärittynä. ^^


Huomenna suunnitelmissa olisi hipsiä Sinellille katselemaan sopivaa maalia magneettitauluun. Mahtavaa, kun näitä ikuisuusprojekteja saa vihdoin tehtyä! Taitaa olla opparinvälttelyä ilmassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti