lauantai 8. maaliskuuta 2014

Eka viikko takana

Jeish! Ensimmäinen työharjotteluviikko takana, näin myös Helsingissäoloo takana viikko!

Harkassa oppinu niin paljon uusia asioita, että aivot työntää vanhoja ja tarpeettomia asioita unholaan. Esimerkiks missäköhän ihmeessä mahtaa olla se leivinpaperirulla, joka ostettiin siskon kanssa? Se mysteeri ei oo ratkennu vieläkään.

Yllättävän hyvin lähtee päivä käyntiin kello 5.30. Työpäivä alkaa seiskalta. On oikeestaan ihan mukavaa alottaa aamut pitkän kaavan mukaan kämppisten vielä nukkuessa.

Omat unenlahjat on täällä noussu ihan uusiin ulottuvuuksiin. Ennen oon ollu huonouninen, ja heränny vähäsestäkin äänestä. Nyt nukun sikeesti. Viimeyönä yläkerrassa oli ilmeisesti vähän äänekkäämpää menoo, mut omaks ihmetyksekseni käänsin vaan kylkee ja jatkoin nukkumista.

Täällä vaihtarighetossa muutenkin elämä on erilaista. Musta tuntuu, että pääsen täällä hyvin kontrollifriikkiydestäni eroon. Kämpän ei aina tarvii kiiltää puhtaana ja elämä voi välillä kuulua seinien läpi.

Ilmeisesti HOAS ajattelee samansuuntasesti, sillä perjantaina huoltomies oli kurannu mun ihanan nappimattoni ja jättäny seuraavan viestin.


Perkeles kun huonoo palvelua. "Joo, kämppä menee remppaan sillon kun muutat, ei me ny sulle kalusteita uusita!" Maksanhan mä niistä vaan 30 € ja mulla on työtuolin selkänoja rikki ja sängystä poikki kaks pohjan lautaa. Et ei sen olennaisempaa. Sängystä huoltomies ei edes maininnu, oli se kyllä sen kaikseta päätellen kattonu. Ilmeisesti todennu, että kyllähän toi ny on hyvä. Onneks HOAS:ille ei päädy tän jälkeen. On kyllä halvahko vuokra ja läheltä harkkapaikkaa, mutta kaupan päällisiks saa pahan mielen (=väärän avaimen, rikkinäiset huonekalut ja kurasen maton).

Mutta HOASista huolimatta tykkään asua Kannelmäessä. Toiseen kämppikseen tutustu paremmin tällä viikolla, toinen on tän viikon Lapissa. Niinku kämppis asian summaskin "kohta me puhutaan sujuvasti kuulumisiamme englanniks!" kun purettiin turhautumistamme siihen, kuinka ei oo samanlaista puhua englanniks kaikkee, sillä hienot oivallukset ei välity. Mahtavaa, kun pääsee kehittään kielitaitoonsa!

Lopuks kuva siskon antamasta tuparilahjasta. Että ne on söpösiä! Lasihyrrä on lipastettu omista vanhoista kätköistä. Niinhän se on, että uuteen ympäristöön muuttaessa mukana pitää olla jotain vanhaa ja tuttua.

2 kommenttia:

 1. Eikös se sänky kumminkin käyty korjaamassa? Ja miten ne selitti sitä avainsekoilua, kun kävit hakemassa uuden avaimen Hoasilta? Aika hanurista, jos ne ei ota tosissaan valituksia, vaikka oliskin remontti tulossa.

  Aika söpösiä kaktuksia sulla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky korjattiin tossa viikolla joku päivä, vau. Tuolille ei oltu tehty mitään, mutta ainakin mun mattoo oli (pyynnöstä) siirretty pois tieltä, ettei kuraannu.

   Ja HOASin toimistolla ne pahotteli avainsotkua, ei muuta.

   Kyl noi kaktukset onkin söpöjä <3 Vituttaakonaminami kun sulla ei oo näin hienoja? ;D

   Poista