sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lähtöjä

Sisko lähti tänään Japaniin vaihtoon (enemmän neidin mielenliikkeistä täällä) ja avokki palas takasin Jyväskylään. Nyt se on vaan minä ja Helsinki. Ja kämppikset tietty ^^ Ei oo ainakaan yksinäisyys saatika tylsyys päässy vaivaamaan, kun puhelin on soinu ja Facebook pitäny kiireisenä.

Eikä ens viikkokaan tylsältä näytä! Ajattelin käydä mm. Eurokankaassa ostamassa takkikangasta, EuroPublications-kirjakaupassa, Akateemisessa kirjakaupassa, Forsmanin teemyymälässä, ja ja. Oottelen vaan sitä hetkee, että tajuan, että Ellu on oikeesti lähteny Japaniin vuodeks ja sitä näkee seuraavan kerran syksyllä. Sillon mennään avokin kanssa moikkaamaan sitä :3

Ellun kanssa pohdittiin, että onkohan sillä nyt kaikki mukana ennen lähtöö Japaniin. Ainakin mulle kävi niin, että tavaraa unohtu Jyväskylään aika paljon. Vaikka tässä Helsingin kämpässä asuukin vaan sen 3 kk (ja sen jälkeen ei tietoo minne muuttaa), montaa juttua kaipaa jo nyt. Esimerkiks muutamia lisävillasukkia, sillä kämpän lattia on hyinen. Onneks avokki on ihana, ja postittaa mulle kaikkee pientä.

Joku viikonloppu on tarkotus pinkasta Jyväskylään palauttaan opparia, ja sosialisoida ompelukone mukaan Helsinkiin. Vaikka nää illat ei ookaan tylsiä, ompelua kaipaa silti. Harkassa sen makuun pääsee, ja oon huomannu, että nyt se on paljon rutinoituneempaa kun ennen. Kaikkiin omiin projekteihin jaksaa tarttua, kun ennen on vaan jahkaillu ja siirtäny tuonnemmaks. Kuten aiemmassa blogipostissa mainittinkin, tykkään kehittyä. Ja tuntuu siltä, että ompelutaidot on kehittyny viimeaikoina aika paljon.

Josko sitä eksyis kuvia niistä ompeluksista tänne blogin puolellekin sitten. Nyt tekis mieli vaan neuloo paksut sukat, ettei varpaat jäätyis dataillessa.


2 kommenttia:

 1. Mä oon muuttanu niin usein, että tiedän kyllä mitä tarviin mukaani. :) Tähän mennessä en oo kaivannu kuin adapteria, ja sekin oli vaan sen takia, että ostin vääränlaisen möhkäleen mukaani.

  Kertokaa sit kun alatte katella lentoja, nii mä yritän vilkuilla lukkariani ja kattoo etten ahda kalenteria ihan täyteen. Onneks ette tuu nyt keväällä, koska näyttää aika täydeltä toi ens viikko. :D Tarviin kumminkin kolme tuntia että pääsen Naritaan hakeen teitä, ja sieltä menee ihan sikamaisen kauan junalla takas Higashimatsuyamaan.

  Huomasin vasta nyt että oot ollu myös ahkera blogipostaaja, joten kommentoin nää vanhat myöhässä. Rupeen katteleen tätä nyt useemmin, kun tiedän että päivität ahkerasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme tuntia @____@ Teknologinen ja kehittyny Japani my ass, eikö siellä oo teleportit jo siviilikäytössä? Mut joo, pitää potkia tota parempaa puoliskoo. Syksy on hyvä aika, itellänikin on kalenteri täynnä jostain syystä tässä keväällä ;D

   Muistaakseni joku pyysi päivitteleen blogiin kuulumisia, niin oon koittanu vähän skarpata :D

   Poista