lauantai 1. maaliskuuta 2014

Helsinki, here I am!

Siskon pyynnöstä koitan päivittää elämääni blogiin.
Muutin eilen Helsinkiläiseen soluun työharjoitteluni ajaksi eli kolmeksi kuukaudeksi. Pessimistinen puoleni arvasi, että avaimen haku perjantaina, paria tuntia ennen asumistoimiston sulkeutumista, suorastaan kerjää ongelmia.

Oikein meni.

Sain HOAS:ilta ilmeisesti vanhentuneen avaimen ulko-oveen. Avaimet vaihtuivat täällä pari kuukautta sitten, mutta tieto ei näköjään ole kulkeutunut toimistossa ihan joka paikkaan. Onneksi toinen kämppiksistä oli kotona ja päästi siskoni ja minut sisään. Nyt pallotellaan kahta avainta viikonloppu, ja maanantaina työharjoittelupäivän jälkeen kipitän toimistolle vikisemään.

Elämä lähtee liikkeelle pikkuhiljaa. Näin mukavuudenhaluiselle ihmiselle on hyvin jännä aloittaa kaikki ihan alusta. Englantia puhuvat kämppikset ja täysin uusi ympäristö. Eilen muuton jälkeen oli hyyyyyyvin henkisesti ja fyysisesti väsyny olo. Oltiin ajettu siskon kanssa Helsinkiin 200km puokkiin ja talsittu Helsingissä päivä hoitamassa asioita. Ilta menikin herätellessä ruostunutta englantia ja tutustuessa moneen uuteen ihmiseen.

Tänä aamuna kevätaurinko paistaa ja värjää kämpän nätiksi. Illalla olisi tarkoitus tyhjentää siskon kanssa Ikea ja tehdä omasta huoneesta omannäköinen. Siitä onkin vähän aikaa, kun mulla on viimeks ollu oma huone.

Huoneessa kaikki alkaa löytää paikkansa.

2 kommenttia:

  1. Jee ehjänä perille! Kyllä se elo siitä siliää. ^^

    VastaaPoista
  2. Joo, ja varsinkin kun saa huoneesta omannäkösensä <3 Pitää laittaa joskus kuvia mun hienoista Ikea-kaktuksista ja matosta :D

    VastaaPoista