tiistai 22. huhtikuuta 2014

Päivän siipaleita 1/5

En jaksanu spämmätä Facebookia paljonkiertäneellä (ja -kirotulla) "Arkikuvahaasteella", joten ajattelin muokata haasteesta blogimuotoisen. Nipazu mua tällä haasteella heitti, ja pääsin alottaan parin päivän viiveellä. Mielestäni pitkiä pyhiä oli vähän turha kuvata, joten odottelin, että arki alkaa pääsiäisen jälkeen.


 
Aamulla matkan varrelta löytyy mielenkiintonen leikkikenttä. "Salaisuuksien kammio!" oli ensimmäinen reaktio parin kuukauden takaa, kun ensimmäistä kertaa kävelin työharjotteluun. Täkäläisessä salaisuuksien kammiossa on ainakin kaks basiliskia, o-ou.

Työpäivän jälkeen lähettiin kaverin kanssa turisteilemaan Jättärille Malminkartanoon. Tänäänkin sää on suosinu. Vähän vaatii totuttelua, että osaa jättää takin kotiin.

Jättärin portaat. Ei oo tullu pitkään aikaan kiivettyä noin korkeelle.


Huipulla tuulee! Lämpimästi.

Pääsi turisteileen tätä osaa Helsingistä oikein urakalla. Kaveri häpes silmät päästään, kun innostuin jokasesta taivaalla kaartelevasta lentokoneesta :D Jotenkin se on niin kiehtovaa, kuinka lentokoneista on tullu niin jokapäivänen näky, muutenkin kuin vaan pienenä pisteenä taivaalla.


Vähän erilainen päivitys taas, tää käy kuvapainotteisesta kuulumispäivityksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti